Agenda 2021 - 2022 (onder voorbehoud Corona)

Coronaprotocol stand mei 2021

Omdat in jaar 2019 de opkomst op dinsdagavond heel gering was heeft het bestuur besloten om alle herhalingslessen op zaterdag te geven.
Het bestuur hoopt dat iedereen zijn vaccinatie in september heeft gehad zodat dit protocol kan vervallen.
Je moet 2 zaterdaglessen volgen plus een reanimatieavond om je diploma te verlengen.
Alle lessen gaan op inschrijving.
Per activiteit zijn er maximaal 15 aanwezigen.
Je kunt jezelf per mail aanmelden bij Maryon via ledenadministatie@ehbo-rheden.nl.
Bij de jaarvergadering op 7 september is de intekenlijst aanwezig.
Alle lessen worden gegeven door Yolanda der Haan in de kantine van de Meteoor.
Er komen wel een paar verdiepingslessen over een onderwerp. Opgeven verplicht.
Als je een suggestie hebt voor een verdiepingsles is deze welkom.
Zorg dat je op de presentielijst staat.
Je reinigt je handen bij binnenkomst in de kantine.
Als je verkouden bent en / of koorts hebt blijf je thuis. Meldt jezelf even af.
Tijdens de gehele les draagt iedereen een eigen mondkapje.
Bij EHBO handelingen draag je handschoenen, deze worden door de vereniging geleverd.
We blijven op 1,5 meter uit elkaar. Ook tijdens de oefeningen. Zelfs al is de opdracht van de instructeur anders!
Als je niet bent aangemeld kun je de les niet volgen, behalve als er nog plaats is.
Bij reanimatielessen wordt er NIET beademd en je doet de reanimatie en de AED bedienen zelf zonder hulp van een collega. De poppen worden extra goed schoongemaakt.
Na afloop van een les moet de kantine weer brandschoon worden achtergelaten. Als iedereen even meehelpt kost dit weinig extra tijd.