EHBO bij evenementen

De vereniging verleent EHBO ondersteuning  bij evenementen in Rheden en De Steeg.
Bij grote evenementen werken wij samen met andere EHBO verenigingen.

Wij hebben een eigen AED die bij evenementen uiteraard wordt ingezet.

Alle eersthulpverleners van de KNV EHBO afd. Rheden zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen van Het Oranje Kruis.

Aangezien er in ieder dorp een EHBO vereniging is doen wij in alleen dienst in Rheden en De Steeg. Er staat een link naar onze zusterverenigingen in Dieren en Velp op de linkpagina.

Aanvragen voor dienstverlening moeten minstens zes weken voor het evenement worden ingediend. Maar hoe eerder hoe liever. Dan is er meer tijd om vrijwilligers te zoeken.

Aanvragen worden in behandeling genomen na ontvangst van een zo volledig mogelijk ingevuld aanvraagformulier.
Het formulier graag mailen naar dienstleider(at)ehbo-rheden.nl

Agenda 2021

Zaterdag 29 mei: Opening Pumptrack in Rheden.
Deze baan is onderdeel van de WK BMX 2021.

Juni t/m augustus:
Een aantal EHBO vrijwilligers van onze vereniging heeft meegeholpen bij de GGD (Midden Gelderland) prikstaat locatie Molenbeke in Arnhem.
Dit was een leerzame maar ook gezellige periode.

Zaterdag 18 september: Familie dag bij Howden Thomassen Compressors B.V. in Rheden.

`