Welkom op deze website

De vereniging is op 3 oktober 1936 opgericht als afdeling van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO in Zeist. Wij verzorgen al 85 jaar EHBO cursussen en herhalingslessen zodat de kennis en competenties op peil blijven en het diploma na 2 jaar verlengd kan worden.
Er zijn ongeveer 35 leden die geheel belangeloos hun medemens kunnen helpen als er iets gebeurt. Dit kan thuis zijn, in de trein, op het werk of waar dan ook. Zie verder bij vereniging.

Onze leden zijn op vrijwillige basis bij evenementen aanwezig als EHBOer in het dorp Rheden. De vereniging is in het bezit van een eigen AED, deze wordt bij alle dienstverlening meegenomen. Normaal is de AED bij Elderman op de Groenestraat in de winkel. Als u EHBO nodig heeft bij een evenement raadpleeg de pagina diensten.

De herhalingsavonden voor gevorderden zijn van half september tot eind maart.
Meer informatie vindt u in de agenda.

De vereniging is op zoek naar een EHBO docent.

Op korte termijn is het bestuur op zoek naar een EHBO docent voor 4 zaterdag morgens en enige dinsdag avonden. Het gaat om herhalingslessen aan onze leden (gediplomeerde EHBO'ers) met een Oranje Kruis Diploma. Alle lessen worden gegeven in de kantine van de Meteoor in Rheden.
Als u ons kunt helpen neem contact op met de secretaris via info(at)ehbo-rheden.nl

Cop Rheden en inwoners bedankt!
Hartelijk dank voor deze mooie opbrengst.

Basiscursus: Eerste Hulp Bij Ongelukken.

Wij bieden goede inspirerende lessen in gezellige sfeer. Een ervaren docent(e) leert je helpen bij ongevallen. Wist u dat de meeste ongevallen thuis gebeuren?

Hoe fijn is het dan om te weten wat u wel en vooral niet moet doen?
Alle informatie en een inschrijfformulier www.ehbo-rheden.nl/cursus.html

Herhalingsavond Reanimatie-AED bedienen op 22 maart 2022

Wij bieden een training aan voor iedereen die zijn of haar kennis wil opfrissen.
Deelnemers van Rheden Reanimeert zijn ook van harte welkom.
Wanneer: Dinsdag 22 maart 2022.
Locatie: Kantine van de Meteoor, Schaarweg 4, Rheden.
Tijdstip: 19.30 uur tot 21.30 uur.
Kosten: 15,- inclusief een eventuele verlenging van uw certificaat (NRR).
Alle informatie vind u op www.ehbo-rheden.nl/cursus.html

De cursussen gaan alleen door bij voldoende deelname!

Organisatie: samen met KNV EHBO afdeling Velp.
www.ehbo-velp.nl
mail: contact@ehbo-velp.nl